Android 8.0 er tilgængelig for Google Nexus pixels og telefoner

Det er endelig tid til Google rullet ud Android 8.0 Oreo store operativsystem opdatering af året 2017 .. Men først, som altid, kun pixel og nogle smarte telefoner kommer fra Nexus-serien til at drage fordel af Android 8.0.

  • Android 8.0 Oreo: Opdatering indeks til smartphones og tablets
  • Android Oreo: Alle oplysninger om det mobile styresystem fra Google

Min nye favorit telefon - som du ville have ønsket?

Vælg Galaxy S8 eller iPhone. 8

VS
  • 677 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Galaxy S8
  • 349 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.iPhone 8

Efter flere udvikler previews og gårsdagens kort præsentation af navnet i live stream, har Google nu selv Android frigivet natten Oreo 8.0 til download. I den sædvanlige form OTA opdatering leveres i øjeblikket tilbydes såvel som fabrikken billedet af den komplette firmware til download. Først dog kun ejeren af ​​en Google Pixel, Pixel XL og den pixel C i nydelsen af ​​Oreo komme. I Nexus-serien, kun Nexus Player, Nexus 6P og Nexus 5X Android 8.0 Oreo modtaget. De nævnte Factory billeder vil vinde bag følgende link:

  • Hent Factory Billeder af Android 8.0 til Nexus og Oreo pixels Telefoner

Nexus 6 og Nexus 9 er faldet ud af den garanterede opdatering listen, ifølge Google supportwebsted så tidligt som i 2016:e oktober Sikkerhedsopdateringer er disse to, men modtages indtil denne 2017:e oktober

Installation Android 8,0 Oreo

Den nemmeste måde er gennem OTA systemopdatering, som du kan starte på pixel eller Nexus telefon. How do you udløse denne OTA opdatering på din Nexus eller pixel Telefon, har vi givet i de relevante artikler til dig. Der vil du modtage instruktioner til installation de førnævnte fabrikken opdateringer.

  • Så din Android-opdateringer installeret på Nexus eller pixel

Android 8,0 Oreo til andre smartphones

Det ligner en Android opdatering til Oreo til Samsung, LG, HTC eller Motorola, kan vi ikke sige præcist dato. Men på denne oversigtsside vi udfører for dig altid sammen de seneste oplysninger om de opdaterede tidsplaner fabrikanter og deres smartphones.

  • Android 8.0 Oreo: Opdatering indeks til smartphones og tablets

Har du specielle ønsker, vil vi teste med Android 8.0 Oreo for dig i de kommende dage, så her er det skriver i kommentarerne. Vi vil derefter tage os udvalgte forslag og lys.

kilde:Google