Hvorfor glas vindue af Nexus 6P simpelthen bryder

Et par af jer vil have set det Reddit tråd hvor mange ejere af Nexus 6P havde delt billeder af hende tilsyneladende ud af det blå knust på bagsiden glaspartier. Nu glasset fratage min Nexus 6P spontant sprang, jeg kan udelukke et fald skader.

  • Google Nexus 6P: Disse alternativer tilbyde mere for færre penge
  • Nexus 6P: Tilbehør, Etuier og Covers et overblik
Smart telefon besked: "Ikke nok hukommelse til rådighed" Ved du, at selv 50503571 deltagere?

Det er sket for mig: Jeg var på fem grader Celsius går til at købe et juletræ. Så trak jeg Nexus 6P af lommen for at skyde et foto. Pludselig hørte jeg en revne. Lokalt havde jeg ikke tildelt dette revner ret. Kun hjemme, ser på skud efter de knitrende fotos, faldt den forskel for mig.

AndroidPIT Nexus 6P 10Nogle ejere af Nexus 6P vinduet glas springer, selvom det kun er på bordet. / © AndroidPIT

Så vendte jeg min første Nexus 6P og så revner i glasset. De havde det samme mønster, som blev set i forvrængning og sløring af geknipsten mig fotos. Det var sandt ikke nogenlunde det samme som den på Reddit der var tale om den. Mit glas er brudt spontant og nu tror jeg, det var med Reddit medlemmer også.

Den funktionelle glasstrimlen ikke blot fungerer som et beskyttende dække for de vigtigste kamera. Bag glasset sidder radioantennerne, der ikke kan passere stråling gennem aluminium krop ellers.

Huawei svar

Jeg kontaktede Huawei straks og modtaget følgende lille indsigtsfuld svar: "Huawei søger at opretholde produktionsstandarder og produktion kvaliteten af ​​sine enheder. Ved udviklingen gik Nexus 6P gennem en masse tests, som sikrede, at det kan modstå normal brug.

Mens der er visse dele og miljøer, som du ikke kan kontrollere, vil vi fortsætte med at teste Nexus 6P og hver yderligere enhed for at sikre vores kunder den højeste kvalitet."

AndroidPIT Nexus 6P revnet glas visir 1I betragtning af Nexus 6 fra lommen i koldt luft udefra, kan dette ske. / © AndroidPIT

Jeg kan forsikre dig, at jeg har tjent min enhed i nogen unormal måde. På grund af alle Bendgate- og -Gebrochenes Glas historier omkring Nexus 6P Jeg var selv ekstra forsigtig. Ikke desto mindre regres mig Huawei omtale af "specifikke [n] Dele og miljøer" i dit hoved.

mulige årsager

miljømæssige faktorer

Det var koldt om natten, men bestemt ikke dårligt usædvanligt. Jeg eller anden måde tvivler på, at overgangen fra den varme lomme i fem grader ved at gå kold luft som en ekstrem vejr fænomen.

derefter på Internettet Jeg stødte på i min forskning på dette temmelig veltalende video af Jerry Fingered verything.

Jerry bruger to Nexus 6P fra temmelig skarp temperaturudsving. 200 graders forskel inden for 30 sekunder er ikke ualmindelige. Selvom udvidelse og sammentrækning af metalrammen rundt vinduerne glas er den sandsynlige årsag, tager den plagede apparater ingenting.

Så da Jerrys Nexus 6P modstod prøvelser, så hvorfor har svigtet mine (og mange andre) i hverdagen? Hvis der kun er et vejrfænomen, ville Huawei skulle afslutte varm med Nexus 6P. For på den nordlige halvkugle det bliver rigtig koldt, og skaden ville blive hyppigere.

En dårlig trancher Gorilla Glass

Ikke alle Nexus 6P ejere er berørt af problemet. Så måske kun en bestemt tranche af Gorilla Glass vinduer blev påvirket. Dens hærdeprocessen kan gå gennem defekt og gøre glasset mere modtagelige for brud.

Det ville være usædvanligt, men meget muligt. Det er også muligt, at en lille mængde af defekte Nexus 6PS kunne passere kvalitetskontrollen af ​​Huawei. I Internet alder Påvirket lære af hinanden, selv om der er ti af dem alene. Måske Nexus 6P smartphones er så men ikke en tidsindstillet bombe.

AndroidPIT Nexus 6P 16Uden udvidelse, er glasset udsættes for stammerne af aluminium .. / © AndroidPIT

ingen buffer

En anden mulighed kunne være den måde glasvindue af Nexus 6P er tilsluttet aluminiumhuset. Her en gummi buffer kunne have været nyttigt, der kan fungere som ekspansion i ovenstående scenarier.

3gijfs3Et eksempel fra rødlig. / ©Backglasscrack123 (Reddit)

Googles svar

Da jeg stadig ikke ved, om problemet er en big deal, har jeg også bedt Google til officiel erklæring. Jeg ønskede at vide, hvor mange tilfælde allerede er blevet rapporteret, og hvad de siger til kunden.

Indtil nu mangler svar fra Google. De cirkulerende historier til at sige, Google henviser ejerne af den defekte Nexus 6P til detailhandlere og til gengæld, henvises til Huawei.

Hvis du har købt Nexus 6P i Google Store, vil Google-tjeneste tage sig af din enhed.

nexus6P backglassEn anden kandidat fra Reddit. / ©Freshprinceofsf (Reddit)

Nu er du nødt til at bekymre sig?

Tough spørgsmål. Jeg var opmærksom på problemet i forvejen, jeg opfører sig som ekstra forsigtig og min Nexus 6P er stadig bundet efter et par uger. Vil det også ske med din Nexus 6P? Jeg kan ikke sige.

Uden at kende den virkelige årsag til problemet, det være sig vejr, materialer eller forarbejdning, kan man ikke vurdere dens rækkevidde. Huawei til Google endelig gøre en officiel erklæring, vi vil ikke forstå skaden.

Huawei har dog forsikret mig om, at defekt udstyr sendes der skal undersøges. Når du kommer i disse tests til ensartede resultater, kunne Huawei huske og erstatte eller reparere alle berørte enheder.

Vi vil fortsætte med at følge historien og informere dig om nye detaljer. Hvis du er bekymret, så historien er glade for at dele i vores Nexus 6P forum. Og glem ikke, Google og Huawei grundet nerver.