Sony Xperia Z2: De bedste funktioner fra kameraet

Sony Xperia Z2 har en af ​​de bedste kameraer, der i øjeblikket der er på Android smartphones - ifølge en nylig test selv den bedste nogensinde (til artiklen). men som det bedste kamera er ubrugelige, hvis du ikke bruger, giver vi et glimt af de bedste funktioner i kameraet app og vise som eksempel billeder, som du kan få ud af kameraet.

Hvad foretrækker du som en back-up? Ekstern privat oplagring sky eller på internettet?

Vælg Ekstern hukommelse eller internet sky.

VS
  • 2756 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Externer hukommelse
  • 946 StimmenOoops! Noget gik galt. skal opdatere helfen.Internet-Cloud
xperia z2 kamera teaser© AndroidPIT

Lyn start og touch fokus

For særligt hurtige snapshots kan tilpasse Quick Start-indstillinger så kameraet også udløser et foto i starten direkte, så snart de fandt et brændpunkt. Med et sådant billede kan du ikke oprette omhyggeligt, så meget, så den går fra slukket skærmen, indtil foto taget lidt mere end et sekund. Du skal blot trykke kameraknappen og bare vente - gjort. Hvis du ikke ønsker at have automatisk i midten fokus, giver det mening også at aktivere touch fokus, til at sætte sig brændplanet.

xperia z2 screenshot kamera 3Hurtig start og touch fokus indstilles på Xperia Z2 i indstillingsmenuen. / © AndroidPIT

skydning

Spektret spænder fra helt unødvendigt at virkelig handy og nyskabende. I denne menu, som er adgang til via den runde knap nederst til højre i søgeren billedet, tilstande er som 4K videooptagere eller tidsforskydning video, hvor de enkelte sekvenser af video kan bremses til slowmotion, samt Panorama, som augmented Reality option "Info-Eye" samt de kreative effekter kan nås her på. Sidstnævnte tilbyder en række interessante presets til fotos, herunder en kalejdoskopisk effekt.

xperia z2 skærmbillede kamera 2Optagelserne af Z2. / © AndroidPIT

udvælgelse scene

Som standard gør Z2 Billeder tilstand "Superior Auto", Hvis du ønsker mere selvbestemmelse skal skifte til manuel tilstand. Der er ikke kun indstillinger til hvidbalance og eksponering, men på den "SCN"talrige knap i øverste venstre hjørne af billedet i søgeren "scener" hvordan "landskabet". "dyr". "strand" eller "nat Scene", Om fornuft og nonsens af disse scener kan bestrides, for det meste, er det tilstrækkeligt, at "overordnede automatiske" at blive. Ikke desto mindre, er det godt at vide, at have denne slags mange valg her. Af den måde: HDR i Valg af motiv ("HDR-modlyskorrektion") Har samme effekt som HDR mode, som du (via indstillingerne tre-punkts-knappen kan skifte nederst til venstre i søgeren).

xperia z2 skærmbillede kamera 4I manuel tilstand, der er de Z2 mange scener at vælge imellem ... / © AndroidPITSkærmbillede 2014 04 17 13 10 37... for eksempel et kalejdoskop virkning. / © AndroidPIT

sløring baggrund

Denne effekt er alle de vrede blandt smartphones i første halvdel: Adskillelsen af ​​forgrund og baggrund og generering af en kunstig "bokehs"Så en sløret baggrund, som du kender det fra spejlreflekskameraer. Xperia Z2 domineret denne tilstand også og tilbyder en skyder for styrken af ​​effekten også tre forskellige Unschärfemodi: Enten eller blot sløret en pull-i kraft i lodret eller vandret retning.

xperia z2 skærmbillede kamera 6sløre baggrunden kan justeres ved hjælp af en skyder ... / © AndroidPITxperia z2 screenshot kamera 11... tre forskellige sløringseffekter også er til rådighed, enten en Mitzieher effekt i lodret eller vandret orientering ... / © AndroidPITxperia z2 screenshot kamera 12...eller en simpel sløring effekt. / © AndroidPIT

Timeshift video

I slowmotion, alt ser bedre. Denne simple kendsgerning er Sony med den tidsforskydning video virkning til dygtigt. Smartphone optager video med høj rammehastighed (120 billeder / sekund), så enkelte punkter i videoen kan være langsom. På den smartphone, der ser virkelig god, men for at vise videoer problemfrit på pc'en, er allerede brug for mere CPU-kraft end normalt.

xperia z2 screenshot kamera 9Enkelte øjeblikke kan vælges ved hjælp af skydere og bremses. / © AndroidPIT

Startskærm widget med de foretrukne tilstande

Kameraet widget på startskærmen kan være et supplement til en direkte startknap er til kameraet app med op til fire optagetilstande. Man kommer direkte fra startskærmen i de mest anvendte tilstande og bør de vælger ikke kun via menuen på kameraet indstillinger.

xperia z2 screenshot kamera 1Kameraet widget til startskærmen på Z2 giver direkte adgang til de foretrukne FUNKTIONER. / © AndroidPIT

Disse tips skal hjælpe dig med dette at få det bedste ud af kameraet i Z2. For en par prøve billeder og flere skærmbilleder, ser på min Google+ profil, og jeg har skabt et album med prøve billeder. Har du andre tips?